Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Autoopkoper

Een goede autoopkoper kan u altijd van dienst zijn met een serieus bod voor uw gebruikte auto. Wanneer u op zoek gaat naar een autoopkoper, dan komt u de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Echter, het is voor u zeer belangrijk dat u verzekerd kunt zijn van een professionele taxatie, een snelle service en een hoge mate van betrouwbaarheid. Helaas geven velen zich vandaag de dag uit als professioneel autoopkoper, maar zijn dit in werkelijkheid niet. Serieusbod.nl is een initiatief van Frans Wijnen Automobielen, Beëdigd Makelaar in Automobielen. Meer zekerheid kunt u niet krijgen!

Autoopkoper Frans Wijnen Automobielen en Serieusbod.nl

Als autoopkoper hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij zijn dan ook al sinds 1948 in het trotse bezit van een BOVAG lidmaatschap en bestaan als familiebedrijf al meer dan 65 jaar. Doordat wij ons tevens hebben gespecialiseerd als professioneel autoopkoper, kwamen wij tot het initiatief hier een aparte afdeling van te maken. Hier is deze website, Serieusbod.nl, uit voort gekomen. Frans Wijnen Automobielen heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en (ruit)schadeherstel en is in het bezit van een Apk-station. U vindt onze locatie aan de Karperweg 8 in Amsterdam, waar de autoopkoper ook graag voor u klaar staat.

Contact

Bent u niet in de gelegenheid vrijblijvend onze locatie te bezoeken, dan is dit uiteraard geen probleem. U kunt op onze website het formulier invullen wanneer u via de mail een vrijblijvend bod op uw auto wilt ontvangen van onze autoopkoper. Wilt u direct weten wat onze autoopkoper voor uw auto kan bieden, dan kunt u ook bellen naar 06 – 2001 67 67. Wij zijn u altijd graag van dienst, ook wanneer u de auto wilt laten ophalen als u besluit tot verkoop.