Vul je kenteken in:

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

{{type}}
km

Vraag online taxatie op:

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.

Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Autoinkoop

Zoekt u een autoinkoop met een ruime ervaring? Dan bent u bij Serieusbod.nl aan het juiste adres. U kunt altijd bij onze autoinkoop terecht wanneer u uw gebruikte auto tegen een aantrekkelijke prijs wilt verkopen. Wij hebben meer dan zestig jaar ervaring in de autoinkoop en kunnen u dan ook altijd een professionele taxatie van uw auto garanderen. Serieusbod.nl is initiatief van 63-jarig familiebedrijf Frans Wijnen Automobielen, dat ook al 63 jaar lid is van de BOVAG.

Een uitstekende autoinkoop

Uiteraard zijn er meer bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in autoinkoop. Waarom zou u dan gebruik maken van de diensten van onze autoinkoop? Op de eerste plaats werken wij uitsluitend met goed opgeleide inkopers, die uw auto altijd op professionele wijze kunnen taxeren, ook via de mail of telefoon. Daarnaast garanderen wij u een snelle en nette service en een serieus bod. Indien gewenst is het vaak mogelijk de auto bij u op te halen wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent deze naar onze locatie in Amsterdam te brengen. Daarom kiest u voor onze autoinkoop!

Contact

Wilt u een goed bod ontvangen van onze autoinkoop? Vul dan het online formulier in of bel naar 06 – 2001 67 67 voor een directe taxatie. Komt u liever zelf naar onze autoinkoop? Dan bent u van harte welkom aan de Karperweg 8 in Amsterdam. Hier vindt u tevens een Apk-station en een werkplaats voor reparaties en (ruit)schadeherstel. Onze medewerkers staan altijd graag voor u klaar.