Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Opkoop wagens

Voor de opkoop van wagens bent u aan het juiste adres bij Serieusbod.nl. Zoals onze naam al zegt, bij onze opkoop van wagens mag u altijd een serieus bod voor uw gebruikte wagen verwachten. Onze ervaren medewerkers kunnen uw wagen vrijblijvend taxeren en een goed bod uitbrengen. Uiteraard blijft het altijd uw keuze of u op het bod wilt ingaan. Uw aanvraag voor een bod op uw auto bij onze opkoop van wagens is in alle gevallen geheel kosteloos en vrijblijvend.

Voor de opkoop van wagens naar een betrouwbare onderneming

Wanneer u zoekt naar een goed adres voor de opkoop van wagens, dan is het belangrijk dat u kunt rekenen op de betrouwbaarheid en de professionele kwaliteit van de service van de betreffende opkoop van wagens. Wij kunnen u altijd een snelle en nette service, een hoogwaardige kwaliteit, een optimale betrouwbaarheid en een professionele taxatie garanderen voor de opkoop van wagens. Waarom? Serieusbod.nl is initiatief van Frans Wijnen Automobielen, een 75-jarig familiebedrijf dat al sinds 1948 in het bezit is van een BOVAG lidmaatschap.

Contact

Wilt u uw auto verkopen aan een bedrijf dat zich mede heeft gespecialiseerd in de opkoop van wagens? U bent bij ons van harte welkom. U kunt het online formulier invullen of bellen naar 06 – 2001 67 67 om een vrijblijvend bod te ontvangen. Wilt u ons liever bezoeken? U vindt onze opkoop van wagens aan de Karperweg 8 in Amsterdam, waar tevens ons Apk-station is gevestigd en een werkplaats voor reparaties en (ruit)schadeherstel. Wij zetten de koffie of thee graag voor u klaar. Wilt u de auto bij verkoop aan onze opkoop van wagens op laten halen? Dan kunt u gebruik maken van onze haalservice.