Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Auto opkopers Amsterdam

Onze auto opkopers in Amsterdam staan altijd graag voor u klaar. Serieusbod.nl is initiatief van Frans Wijnen Automobielen, een 75-jarig familiebedrijf in Amsterdam dat al sinds 1948 in het bezit is van een BOVAG lidmaatschap. Wanneer u zoekt naar professionele auto opkopers in Amsterdam, dan vindt u deze bij ons. U kunt altijd een bezoek brengen aan onze auto opkopers in Amsterdam, aan de Karperweg 8, maar u kunt ook via de mail of telefonisch een vrijblijvend bod opvragen.

Onze auto opkopers in Amsterdam zijn u altijd graag van dienst

Frans Wijnen is Beëdigd Makelaar in Automobielen. U bent dan ook altijd verzekerd van een professionele en vakkundige taxatie van onze auto opkopers in Amsterdam. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Serieusbod.nl. Dit betekent dat onze auto opkopers in Amsterdam in staat zijn u op korte termijn een serieus bod te doen toekomen. Daarnaast mag u altijd rekenen op een vriendelijke service en een goede afhandeling van de verkoop door onze auto opkopers in Amsterdam.

Contact

Wilt u onze auto opkopers in Amsterdam bezoeken? U bent van harte welkom in onze vestiging aan de Karperweg 8, waar tevens reparaties en Apk-keuringen worden uitgevoerd en medewerkers aanwezig zijn die zich hebben gespecialiseerd in (ruit)schadeherstel. Uiteraard kunt u ook het formulier op de website invullen voor een vrijblijvende taxatie of bellen naar 06- 2001 67 67 voor een direct bod op uw auto van onze auto opkopers in Amsterdam. Wij zijn u altijd graag van dienst.