Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Auto opkopers Den Haag

Zoekt u auto opkopers in Den Haag? Wanneer u op het internet op zoek gaat naar auto opkopers in Den Haag, dan komt u de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Echter, het is voor u op de eerste plaats belangrijk dat u een eerlijk en passend bod kunt verwachten voor uw auto. Daarnaast wilt u wel verzekerd zijn van de betrouwbaarheid van de auto opkopers die u in Den Haag aantreft.

Onze auto opkopers zijn ook in Den Haag actief

Onze professionele auto opkopers kunnen u ook in Den Haag goed van dienst zijn. Serieusbod.nl doet u via de mail of telefoon een bod toekomen en u kunt de keuze maken of u op dit bod in wilt gaan. Onze auto opkopers hoeven dan ook niet naar Den Haag te komen om de auto te taxeren. Dit kan eenvoudig en snel via de mail of telefoon en de verkoop kan binnen korte tijd rond zijn. Daarnaast kunt u onze auto opkopers ook nabij Den Haag bezoeken, aan de Karperweg 8 in Amsterdam. U kunt er direct een leuk dagje uit van maken!

Contact

De auto opkopers die u ook in Den Haag van dienst kunnen zijn, de opkopers van Serieusbod.nl, werken altijd op professionele wijze. Serieusbod.nl is dan ook initiatief van 73-jarig familiebedrijf Frans Wijnen Automobielen, dat ook al 63 jaar lid is van de BOVAG. Naast het opkopen van auto’s, hebben wij ons ook gespecialiseerd in onder meer het uitvoeren van reparaties, Apk-keuringen en (ruit)schadeherstel. Wilt u een vrijblijvend bod op uw gebruikte auto ontvangen? Vul dan het formulier op de website in of bel naar 06- 2001 67 67. Gaat u akkoord met het bod, maar kunt u de auto niet naar Amsterdam brengen? Onze auto opkopers kunnen deze in Den Haag op komen halen.