Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Auto opkopers Utrecht

Auto opkopers die in Utrecht zaken doen zijn veelal in dienst van een autobedrijf dat zich tevens heeft gespecialiseerd in de verkoop van auto’s. Gaat u op zoek naar auto opkopers in Utrecht, dan kunt u bij de meest uiteenlopende bedrijven terecht voor een vrijblijvende taxatie. U zult er dan al snel achter komen dat de biedingen van de auto opkopers in Utrecht erg uiteen liggen. Er kunnen tientallen tot honderden euro’s verschil in zitten. Ga daarom voor een serieus bod naar Serieusbod.nl. U krijgt altijd een aantrekkelijk en eerlijk bod op uw auto.

Onze auto opkopers staan ook in Utrecht graag voor u klaar

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze auto opkopers in Utrecht? Dit is geen probleem. Hoewel wij gevestigd zijn in Amsterdam, kunnen onze professionele auto opkopers u ook in Utrecht uitstekend van dienst zijn. U kunt online het formulier invullen om over de mail een bod te krijgen, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen voor een directe taxatie van onze auto opkopers. Utrecht ligt niet ver van Amsterdam, dus u kunt er ook voor kiezen onze vestiging aan de Karperweg 8 te bezoeken. Hier vindt u tevens een Apk-station en een werkplaats voor (ruit)schadeherstel en reparaties. Serieusbod.nl is namelijk initiatief van Frans Wijnen Automobielen, een 73-jarig familiebedrijf dat al sinds 1948 in het bezit is van een BOVAG lidmaatschap.

Contact

Onze auto opkopers kunnen u in Utrecht ook uitstekend van dienst zijn. De taxatie geschiedt eenvoudig en snel via de mail of telefonisch. Wilt u de auto aan ons verkopen, maar kunt u deze niet zelf bij ons langs brengen? Onze auto opkopers komen graag naar Utrecht om de auto op te halen. Vul het formulier in of bel naar 06 – 2001 67 67 voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie.