Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Autoopkopers

Autoopkopers vindt u werkelijk overal. Zo zijn er veel autoverkopers die ook professionele autoopkopers in dienst hebben en er zijn bedrijven die zich uitsluitend hebben gespecialiseerd in de opkoop van gebruikte auto’s. Wanneer u op zoek gaat naar autoopkopers bij u in de omgeving, dan zult u veel verschillende bedrijven tegenkomen. Neemt u dan ook zeker even een kijkje op onze website.

Professionele autoopkopers voor een serieus bod

Wanneer u al een aanvraag heeft gedaan bij diverse autoopkopers, dan zult u inmiddels tot de ontdekking zijn gekomen dat de biedingen op uw auto erg uiteen kunnen lopen. Dit is dan ook voor een groot deel afhankelijk van de professionaliteit, de ervaring en de betrouwbaarheid van de autoopkopers. Serieusbod.nl is initiatief van Frans Wijnen Automobielen, een 75-jarig familiebedrijf dat al sinds 1948 in het bezit zijn van een BOVAG lidmaatschap. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op de kennis, kwaliteit en kundigheid van onze autoopkopers.

Contact

De autoopkopers van Serieusbod.nl doen u graag een vrijblijvend bod. U kunt het formulier op onze website invullen, waarna u een bod over de mail zult ontvangen. Uiteraard is de keuze aan u of u op dit bod in wilt gaan. Wilt u direct weten wat onze autoopkopers voor uw auto kunnen bieden, dan kunt u ook bellen naar 06 – 2001 67 67. Bent u niet in de gelegenheid de auto te brengen, dan is er een mogelijkheid deze op te laten halen. Wilt u ons bezoeken? U vindt ons aan de Karperweg 8 in Amsterdam, waar u tevens terecht kunt voor de jaarlijkse keuring, reparaties en (ruit)schadeherstel. Wij zetten de koffie of thee graag klaar.