Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Snel auto verkopen

Snel een auto verkopen is tegenwoordig niet erg eenvoudig. Wanneer u snel uw auto wilt verkopen, wilt u uiteraard ook wel verzekerd zijn van een eerlijke en aantrekkelijke prijs. Daarnaast is het wel zo prettig dat de verkoop van uw auto snel en goed geregeld kan worden en dan u kan rekenen op de betrouwbaarheid van de persoon die de auto overneemt. Wilt u snel uw auto verkopen op een betrouwbare manier? Dan bent u aan het juiste adres bij Seriesbod.nl, initiatief van 75-jarig familiebedrijf Frans Wijnen Automobielen, dat al sinds 1948 in het bezit is van een BOVAG lidmaatschap.

Snel uw auto verkopen via Serieusbod.nl

Via onze website is het heel eenvoudig om snel uw auto te verkopen. U kunt het formulier op onze website invullen om de auto gratis en vrijblijvend te laten taxeren. Wilt u direct weten tegen welk bedrag u snel uw auto kunt verkopen? Dan kunt u ook bellen naar 06 – 2001 67 67. Onze professionele taxateur gaat dan direct aan de slag en doet u altijd een eerlijk bod toekomen. Uiteraard bepaalt u zelf of u tegen dit bedrag snel uw auto wilt verkopen.

Contact

Bij ons kunt u altijd snel uw auto verkopen. Gaat u akkoord met het bod dat u van onze inkoper ontvangt, dan kunt u snel de auto verkopen. Wij zorgen uiteraard dan alles op de juiste wijze wordt afgehandeld. U kunt de auto brengen naar onze vestiging aan de Karperweg 8 in Amsterdam. Hier kunt u ook terecht voor het laten uitvoeren van reparaties, Apk-keuringen en (ruit)schadeherstel. Kunt u de auto niet zelf langs brengen, dan is het in de meeste gevallen wel mogelijk de auto bij u op te halen. U bent van harte welkom.