Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Autoinkopers

De autoinkopers van Serieusbod.nl staan altijd voor u klaar wanneer u een vrijblijvend bod wilt ontvangen voor uw gebruikte auto. U kunt altijd rekenen op een uitstekende en snelle service van onze autoinkopers. Wilt u uw auto vrijblijvend laten taxeren door onze autoinkopers, dan kunt u het formulier op onze website invullen of bellen naar 06 – 2001 67 67. Een taxatie is volledig gratis en vrijblijvend. Het is dan ook uitsluitend aan u of u op het bod van onze autoinkopers in wilt gaan.

De autoinkopers van Serieusbod.nl zijn altijd serieus met de taxatie bezig

U kunt uiteraard bij veel verschillende autoinkopers terecht. Helaas zijn er vandaag de dag ook velen die zich onterecht uitgeven als gespecialiseerde autoinkopers. U zult dan ook vaak een bod krijgen dat ‘uit de lucht gegrepen’ is. Bij ons kunt u er altijd verzekerd van zijn dat de autoinkopers serieus met de taxatie bezig zijn en u een eerlijk bod doen toekomen. Serieusbod.nl is dan ook initiatief van 75-jarig familiebedrijf Frans Wijnen Automobielen, dat al even lang in het bezit is van een BOVAG lidmaatschap, sinds 1948, en wordt aangemerkt als Beëdigd Makelaar in Automobielen.

Contact

Bij Serieusbod.nl mag u altijd rekenen op een professionele service en een uitstekende taxatie van onze autoinkopers. Vul het contactformulier in of bel naar 06 – 2001 67 67 om een goed bod van onze autoinkopers te ontvangen. Gaat u akkoord, dan kunt u de auto brengen naar onze locatie aan de Karperweg 8 in Amsterdam. Hier kunt u tevens terecht voor Apk-keuringen, reparaties en (ruit)schadeherstel. Kunt u de auto niet brengen? Dan is er een haalservice beschikbaar.