Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Auto inkoop Amsterdam

Auto inkoop Amsterdam met ruime ervaring aan het zoeken? Dan bent u bij Serieusbod.nl aan het juiste adres. U kunt altijd bij onze auto inkoop terecht wanneer u uw gebruikte auto tegen een aantrekkelijke prijs wilt verkopen. Wij hebben meer dan zestig jaar ervaring in de auto inkoop in de omgeving van Amsterdam en kunnen u dan ook altijd een professionele taxatie van uw auto garanderen. Serieusbod.nl is initiatief van 75-jarig familiebedrijf Frans Wijnen Automobielen, dat ook al 65 jaar lid is van de BOVAG.

Uitstekende auto inkoop in Amsterdam

Uiteraard zijn er meer bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in auto inkoop in Amsterdam. Waarom zou u dan gebruik maken van de diensten van onze autoinkoop? Op de eerste plaats werken wij uitsluitend met goed opgeleide inkopers, die uw auto altijd op professionele wijze kunnen taxeren, ook via de mail of telefoon. Daarnaast garanderen wij u een snelle en nette service en een serieus bod. Indien gewenst is het vaak mogelijk de auto bij u op te halen wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent deze naar onze locatie in Amsterdam te brengen. Daarom kiest u voor onze auto inkoop in Amsterdam!

Auto inkoop Amsterdam

Contact

Wilt u een goed bod ontvangen van onze autoinkoop? Vul dan het online formulier in of bel naar 06 - 2001 67 67 voor een directe taxatie. Komt u liever zelf naar onze auto inkoop in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom aan de Karperweg 8 in Amsterdam. Hier vindt u tevens een Apk-station en een werkplaats voor reparaties en (ruit)schadeherstel. Onze medewerkers staan altijd graag voor u klaar.