Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Inkopers gebruikte auto

Zoekt u inkopers om uw gebruikte auto van de hand te doen? Wanneer u op het internet op zoek gaat naar professionele inkopers waar u de gebruikte auto aan kunt verkopen, dan komt u werkelijk de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Echter, het is voor u wel belangrijk dat u kunt rekenen op een serieus bod, op de betrouwbaarheid van de onderneming en een snelle afwikkeling. Neemt u dan eens een kijkje op onze website, serieusbod.nl. Bij ons vindt u altijd betrouwbare inkopers om uw gebruikte auto aan te verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze inkopers taxeren de gebruikte auto op nauwkeurige wijze

Serieusbod.nl is een initiatief van Frans Wijnen Automobielen. Als professional in de autobranche bestaat ons familiebedrijf al ruim 75 jaar. Tevens zijn wij sinds 1948 lid van de BOVAG. Hierdoor mag u een professionele instelling verwachten van onze inkopers. Uw gebruikte auto wordt op de juiste wijze getaxeerd en wij doen u gegarandeerd een serieus bod. Onze inkopers taxeren iedere gebruikte auto, dus wij stellen geen eisen aan bijvoorbeeld bouwjaren of merken. Voor het beste en meest serieuze bod bent u aan het juiste adres bij onze inkopers. Uw gebruikte auto kan naar wens bij u worden opgehaald wanneer u akkoord gaat met het bod.

Contact

Wilt u weten wat onze inkopers voor uw gebruikte auto willen betalen? U kunt op onze website een formulier invullen. U krijgt dan op korte termijn een bod, dat geheel vrijblijvend is. Wilt u direct weten wat onze inkopers voor uw gebruikte auto bieden? Bel dan naar 06 – 2001 67 67. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie aan de Karperweg 8 in Amsterdam, waar u tevens terecht kunt voor Apk-keuringen, reparaties en (ruit)schadeherstel.