Vul je kenteken in:

Alleen jonge auto's vanaf 2010, geen sloop.

{{brand}} {{model}} ({{bouwjaar}})

Dagwaarde van uw auto:

€ {{waarde}}

Er zijn helaas onvoldoende gegevens van uw auto beschikbaar om een taxatie door te voeren. Wij nemen contact met u op.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen z.s.m. contact met u op.


Wilt u liever direct contact met ons opnemen?

Bel dan met Frans Wijnen Beëdigd makelaar in automobielen op 06-20016767!

1. Gratis online taxatie
2. Persoonlijke inspectie van de auto
3. Direct betaald en afgemeld!

Autoinkoper

Een autoinkoper kan u uitsluitend op professionele wijze van dienst zijn wanneer deze zich daadwerkelijk heeft gespecialiseerd als autoinkoper. Serieusbod.nl kan u altijd op professionele en vakkundige wijze van dienst zijn. Bij ons vindt u dan ook gegarandeerd een gespecialiseerde autoinkoper. Serieusbod.nl is initiatief van familiebedrijf Frans Wijnen Automobielen, dat al 65 jaar lid is van de BOVAG. Frans Wijnen is Beëdigd Makelaar in Automobielen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn bij ons dan ook garanties.

De autoinkoper van Serieusbod.nl is u altijd graag van dienst

Wanneer u een vrijblijvend bod op uw auto wilt ontvangen, dan staat onze autoinkoper graag voor u klaar. U kunt online het formulier invullen. U krijgt een serieus bod over de mail terug van onze autoinkoper, na een deskundige taxatie. Wilt u direct weten wat u nog voor uw auto kunt krijgen? U kunt ons autoinkoper ook bellen, op nummer 06 – 2001 67 67. De autoinkoper van Serieusbod.nl staat altijd graag voor u klaar.

Contact

Gaat u akkoord met het bod van onze autoinkoper? U kunt de auto dan wegbrengen naar onze locatie, aan de Karperweg 8 in Amsterdam. Hier worden tevens Apk-keuringen en reparaties uitgevoerd en hebben de medewerkers zich gespecialiseerd in (ruit)schadeherstel. Bent u niet in de gelegenheid de auto langs te brengen, dan kan de autoinkoper deze in de meeste gevallen bij u ophalen.